12. června 2014 zpět

Lezecký tábor (výlet) 2014 -aktualizace

12.6.2014
Upřesnění některých informací.
Vzhledem k počtu přihlášených pojedeme autama. Sraz v sobotu v 9:00 na náměstí v Polici nad Metují. Děti z Bukovice nabere Káťa v Bukovici a následně je a materiál přerozdělíme na srazu v Polici. Naše stanová kapacita stačí, tak vlastní stan nepotřebujete. Po skončení akci vyúčtujeme a zbylé prostředky vrátíme dětem na následujícím kroužku. Kdo si to rozmyslel a chtěl by s námi, stačí zavolat.
S obavami taky sledujeme předpovědi. Neradi by jsme akci rušili, ale pokud nám počasí nedá jinou šanci, budete informováni telefonicky. Zde to samozřejmě taky bude.


30.5.2014
Na kroužku 28.5. jsme dětem rozdali papírky s prosbou o vyjádření účasti na této akci. Ti co nebyli a mají zájem na účasti, vytiskněte si přihlášku a vyplněnou ji odevzdejte na kroužku 4.6.. Kdo ví, že nepříjde a chce se zúčastnit, napište mi mail na workup@tiscali.cz. Co sebou na výlet je v přihlášce. V den odjezdu si taky vemte vyplněné prohlášení o zdravotní způsobilosti. Pokud zájem dětí překoná naši stanovou kapacitu, chtěli jsme Vás rodiče požádat o informaci zda případně je možné zapůjčení stanů. Na jakékoli dotazy jsme připraveni odpovědět.


5.5.2014
Na závěr školního roku jsme si na rozloučenou před prázdninami pro vás opět připravili výlet za lezením. V loni jsme byli na Křižáku a letos využijeme pohostinosti našich přátel z Vrchovin a budeme v jejich domovské oblasti HIS. Vzhledem k pracovnímu vytížení máme jen jeden možný termín a to 14. - 15.6.2014. Odjezd v sobotu ráno a návrat v neděli odpoledne. Náklady odhadujeme asi na450,-Kč. Na programu bude především lezení, ale čas bude i na zábavu. Bližší informace doplníme později, je přeci ještě víc než měsíc čas.
Zatím si to nechte projít hlavou a zvažte svoji účast.
autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03