6. prosince 2014 zpět

Závěr roku 2014

Prosinec není jen ve znamení Vánoc, ale i konce roku. Končit bude i první část bodování vaší aktivity a výkonosti. Na každém tréninku si zapisujete co a jak jste vylezli. Sledovat to můžete na hlavní stránce kroužku v odkaze "aktivita a výkonost". V listu "přehled" můžete sledovat jak jste na tom ve srovnání s ostatními za 1. v celkových bodech za trénink a za 2. v bodech za jednotlivé cesty. V listu "své jméno" pak je detail co na jakém tréninku jste lezli. Jedná se o tabulku a kdo si s ní neví rady, poproste rodiče, aby vám pomohli.

Čekají nás už jen 3 tréninky, protože přes Vánoce si dáme klid a 9.1.2015 se sundávají chyty. Nemáte tedy už moc času svoje bodování vylepšit.
Mohlo by se hodit pár tipů na vylepšení:
1. využijte čas a lezte více cest
2. lezte cesty, které jste ještě nelezli (projděte si svoje výsledky a uvidíte)

Letos nás čekají ještě jedny závody, kterých se tradičně účastníme. Jsou to Vánoční závody v Plechovce. Jedná se o závody v boulderingu, tedy v extrémním lezení na malé stěně bez lana. Budou 27.12.2014 v Novém Městě nad Metují na bouldrovce našich pkamarádů z oddílu HOVRCH. Blížší informace ještě nemám, až budou, napíšu k nim extra článek, nebo je můžete vyhlížet na stránkách Hovrchu. Závody nebudou pro všechny, ale vezmeme jen ty nejlepší. Hodnocení tréninků nám napoví.

Jinak během těch 14 dnů co budou vánoce, snažte se něco dělat. Kdo máte možnost choďte na veřejné lezení k nám na stěnu nebo i jinam. Kdo né, tak si občas zacvičte. Cviků jsme si ukázali dost, tak si můžete  vybrat.
autor: Tomáš Hornych |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03