7. května 2019 zpět

Lezecké soustředění Roviště

Na závěr kroužkového roku je čas si udělat výlet a procvičit vše co jsme se naučili. Tento rok vyjedeme na Vltavskou žulu do okolí Roviště.  Odjezd 23.5. v 15:30 a návrat v neděli 26.5. odpoledne. Na pokrytí nákladů budeme vybírat 500 Kč a zbytek pokryje dotace z Města Police n. M. a ČHS, kterým děkujeme.



Instrukce
Tentokrát jedeme auty. Odjezd ve čtvrtek asi v 15:30 od Sokolovny. Na pátek tedy děti omluvte ze školy. Na čtvrtek jim dejte jídlo sebou. V kempu máme polopenzi a jídlo přes den zajistíme. Každý ať má 1,5 litrovou láhev na pití. Návrat bude podle situace v neděli odpoledne. Předběžně počítejte kolem 17 hodin.
Teď co sebou. Začneme lezením, to je nejdůležitější :). Úvazek, odsedku se zámkovou karabinou, jistítko se zámkovou karabinou, boty na lezení, pytlík s magnéziem, strojení na lezení (triko, kraťasy, tepláky, mikinu) a jelikož to tam neznáme, vezmeme si raději i helmy. Máme 4 dětský, 3 dospělý. Klidně půjde i helma na kolo. Třeba nebudou potřeba a budou ležet v chatce, ale pro jistotu. Kdo něco nemá, půjčíme. Napište mi.
A teď ten zbytek. Strojení na teplejší a chladnější počasí (večery), sandály, tenisky, čepici, pláštěnku, deštník, baterku, ručník, mýdlo nebo sprcháč, hřeben atd.  Opalovací krém a asi i repelent. Kdo užívá nějaké léky, tak na ně nezapomeňte. Průkaz zdravotní pojišťovnya pokud máte i osobní doklad. Kapesné nechám na vás, stejně jako kolik, kterého oblečení. Chce to s rozumem. Jedná se o tři dny.
A hlavně, dobrou náladu…

Instrukce ke stažení
autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03