8. července 2020 zpět

Klubový zájezd - Ostrov 2020

Zpráva z klubového zájezdu do Ostrova. Aneb jak nám konečně zase jednou vyšlo počasí.

Je čtvrteka první nedočkavci se scházejí v kempu pod Císařem. Stavíme hnízdo a někteří již jdou do skal. Večer oheň a pivko z plechovky co přivezl Čehun.

V pátekráno krátce prší, ale nic zásadního. Jedna parta míří do Tisé a druhá do Žlebu. Na večer už vítáme další, kteří vyrazili na klubový zájezd. Dorážíme plechovku a startujeme další.

V sobotu ráno je znát, že jsme to trochu přehnali, ale počasí je parádní, tak není na co čekat. Lezeme dle chuti v Ostrově celý den. Navzájem si dáváme typy na super cesty, což ne vždy se povede, zvlášť když ti radí ti, co jenom hulí a chlastaj :-) Nesmí se zapomenout ani na relax u vody a jiné radovánky. Třeba jako hospodskou kulturu. Plán byl jasný. Abychom nedopili příliš brzo poslední plechovku, tak sedíme v hospodě tak dlouho, že jsme ji ani nenarazili. Plán tedy vyšel a Krakonoš nám zbyl i na neděli.

V nedělilezeme zase v Ostrově a únava se už projevuje. Navečer někteří vyráží na procházky, na kolo a na pivo. Opouští nás se slzou v oku Milhaus a večer i poslední pivo.

V pondělíse balí a každý jde za svým vlastním plánem. Zůstávám jen s Janičkou ještě jeden den a úterý jedeme do Tisé, kde získáváme dokonce skalp v podobě Hore zdar.

Co říci závěrem na tu krajinu plnou parádních skal, okamžiky s přáteli a neskutečnou pohodu než děkujeme a těšíme na příště.

Google fotky celé akce
autor: Martin Hruška | 10.07.2020 22:23
upraveno: Martin Hruška | 02.11.2020 09:49