17. června 2021 13:22 zpět

Lezecké soustředění

Zdravím vás
blíží se naše soustředění, tak ještě pár informací.

Trénink 23.6. zrušíme. Uvidíme se pak 4 dny a my alespoň se můžeme v klidu připravit.


Odjezdplánujeme ve čtvrtek 24.6. v 15:30. Pojedeme třemi auty. Tak přijďte prosím o něco dříve. Vracet se budeme v neděli odpoledne, tak odhadem asi v 18 v Polici. To si ještě upřesníme až v neděli. Pepína můžeme nabrat cestou, asi i doma.
Spát budeme ve společném stanu (teepee) s dřevěnou podlahou. V kempu je domluvená polopenze. Obědy a svačiny zajistíme. Ve čtvrtek na cestu a večeři každý vlastní jídlo. Pokud chcete děti vybavit sladkostmi či dalším jídlem, tak to není nutné přehánět. Jídla bude dost. Na programu bude lezení a výlety po okolí.


Co sebou na lezení:
sedací úvazek, jistítko se zámkovou karabinou, odsedávací smyčku se zámkovou karabinou, pytlík na magnézium, lezečky, helmu. Pokud něco nemáte, lze omezeně pár kusů zapůjčit (napište mi). Helmy máme 3 větší, 4 menší. Stačit by mohla i na kolo. Pytlíky na magnézium tam taky nějaký máme. Ostatní věci jako lana, karabiny apod bereme my. Strojení na teplé a chladnější dny co se může zašpinit či rozthnout. Batoh aby se vešli lezecké věci plus něco dalšího.


Co sebou dál:
spacák, karimatku, polštářek (kdo potřebuje), hygienu (ručník, kartáček, pastu, hřeben, sprcháč, krém na ruce, opalovací mléko 50+, repelent, či co holky potřebujete), ze strojení trička, mikinu, větrovku, pláštěnku či deštník, čepici či klobouk, kalhoty dlouhé i krátké, tepláky či elasťáky, ponožky, sandály a tenisky. Jsou to vlastně tři dny, tak to není nutné přehánět. Dál průkaz zdravotní pojišťovny a pokud máte, tak nějaký další doklad (občanku), čelovku nebo baterku, kapesní nůž, lžíci, láhev na pití (0,5l bude asi málo). Kdo bere nějaké léky či trpí alergií na potraviny nebo něco jiného, prosím napsat na papír a dát sebou společně s léky. Vyplnit čestné prohlášení o covidu s datumem 24.6.. Kdo si chce vzít nějakou hru, hudební nástroj nebo knížku, tak nebráníme, pokud se vejdeme.

Tak snad všechno. Podle hesla "Co nemáš - nepotřebuješ"

Teď už jen počasí

Tomáš Hornych, předseda

Akce se konná za podpory Města Police nad Metují a Českého horolezeckého svazu. Děkujeme

autor: Tomáš Hornych | 17.06.2021 13:24
upraveno: Martin Hruška | 21.06.2021 14:01