2. září 2021 zpět

Pohárek 2021

V našem tradičním termínu po Openu bohužel opatření v boji s covidem nám neumožnilo závody uspořádat. Teď to jde a ještě to snad vydrží.

V neděli 3. října 2021 na stěně HK Ostaš v sokolovně v Polici nad Metují proběhnou tedy regionální dětské závody v lezení na obtížnost na umělé stěně. Závod jako jiná léta koncipujeme jako seznámení se závodním režimem pro začínající a pokročilé závodníky. Nečekejte tedy obtížnost z Českých pohárů, ale určitě vás cesty prověří :-) Závod je vypsán pro dětské kategorie U10, U12 a U14, přičemž pro zařazení do kategorie bude rozhodující věk v den závodu. Nemusíte být člaenem ČHS a ani nebudeme vyžadovat zdravotní prohlídku.V ceně startovného bude i drobné občerstvení. Těšit se můžete na 3 kvalifikační cesty bez finále. A pokud bude potřeba rozdělit závodníky na předních pozicích, tak i finále. Ceny budou parádní nejen pro vítěze, ale určitě si každý za odvahu nějakou tu drobnost odnese. Děkujeme tímto našim partnerům za podporu při pořádání tohoto závodu. Kompletní info v propozicích.

Tak se nebojte dorazit, protože - Kdo bojuje, může prohrát. Kdo nebojuje, už prohrál.

Budeme rádi, pokud nás o vašem záměru se našich závodů účastnit informujete na mailu info@hkostas.cz. Ušetříte nám i sobě čas při registraci.

Propozice Pohárek 2021
autor: Tomáš Hornych | 02.09.2021 16:53
upraveno: Martin Hruška | 25.10.2021 18:13