4. prosince 2021 13:00 zpět

Poslední slanění 2021 a setkání členů k 30+1 výročí klubu

POZOR ZMĚNA!
Z Ostaše se budeme přesouvat do Police, kde máme zajednané místo v Penzionu 65. Takže asi od půl pátý je možno se dostavovat na místo a v pět to odstartujeme. Kapacita je asi 40 míst, tak uvidíme jak se vejdeme. Kdo dřív příjde, ten sedí na židli. Na čepu Singe hop plus další tradiční značky. Menší občerstvení zajištěno. Nezapomeňte na splnění aktuálních protiepidemických nařízení vlády.

Aktualizace Covid: Vstup na akci ve Žďáře pouze při splnění aktuálních protiepidemických nařízení vlády. Tak je nejvyšší čas se očkovat.

Loňská oslava 30 let od založení klubu padla díky covidu a slanění se omezilo na opékání buřtů pod Střecháčem. Né, že by jsme si to neužli (konec s cestou domů znám jen z vyprávění...) Letos už to snad klapne a nám nic nezabrání si užít společného křepčení.

Odchod ku slanění a uzavření skal plánuji na 4.12. ve 13 hodin z náměstí v Polici. Kdo si tedy chce naposledy (nebo poprvý a naposledy) letos slanit má jedinečnou možnost se připojit k pochodu na Ostaš. Po nezbytném obřadu, uzamčení skal a slanění, bude nejvyšší čas se přesunout do Žďárské hospůdky, kde bude vše pokračovat. Tam, asi od 17 hodin, můžeme hezky v teple posedět, zavzpomínat na zážitky, či staré časy a dokonce si i zakřepčit při produkci naší oblíbené skupiny Adept. Přeci jen za 31 let se nashromáždí spousta zážitků. Na čepu by měl být Radegast 12°, tak o zábavu nebude nouze. Na nic nečekejte, páč kolem půlnoci bude nejvyšší čas se vyčůrat, pomodlit a jít spát.

autor: Tomáš Hornych | 12.10.2021 20:45
upraveno: Martin Hruška | 07.12.2021 12:28