4. září 2023 8:50 zpět

Lezecký kroužek startuje

Těší nás zájem o lezení a rádi bychom se o lezecké umění se všemi podělili, ale bohužel naše kapacitní možnosti jsou omezené a volná místa jsme už obsadili nováčky. Omlouváme se tedy, ale máme plno.

Tréninky zůstávají ve středu od 17 do 18:30. Pokud se bude mířit do skal, tak info o místě a času přijde mailem. Začínáme 6.9., tedy tuto středu na stěně. (Vím, že by to bylo do skal, ale s nováčky to nedáme) Všichni co pokračují v kroužku z předchozího roku mají od tohoto datu pravidelné tréninky. Všechny nováčky rádi uvítáme tuto středu, aby se mohli seznámit s lezením a co tu děláme. Ti pak budou pokračovat až od 4.10., protože ještě někteří z nás mají dovolené a nemohli bychom zajistit péči o ně. Alespoň získají čas se rozmyslet, jestli je to pro ně to pravé.
Info pro nováčky. Pokud už se lezení věnujete, tak si vemte výbavu (lezečky, sedák, jistítko,...) Pokud nic nemáte, tak nezoufejte základní věci máme k zapůjčení. Mimo lezeček (lezeckých bot), které tam máme jen pár kousků . Pro začátek vám budou stačit nějaké boty, né příliš volné. Pokud budete pokračovat, tak určitě zakoupit. Další info si můžeme říci na místě ve středu
autor: Tomáš Hornych | 04.09.2023 08:54
upraveno: updater | 04.09.2023 08:54