27. ledna 2024 zpět

Novoroční pohárek 2024

Týden po závodech dospělých jsme tu se závody pro děti.
Letos jsme nabídli kategorie U8 - 16. Na registraci se dostavilo 45 dětí. Škoda jen, že nejnižší věkové kategorie nebyly moc zastoupeny. Na každou kategorii čekaly 4 cesty.

Lezci se do toho hned pustili a kamárádi s rodiči fandili co to šlo. Celkem to frčelo a děkujeme všem za pohodovou atmosféru, kde si nikdo na nic moc nestěžoval. Ani když JIrka ulomil chyt a museli jsme ho vyměnit za jiný. Kolem oběda už bylo skoro dolezeno a rýsovaly se první finálové rozlezy na shodných místech. Lumír, který sledoval jak to jednotlivým kategoriím jde vybral cesty na rozstřely, které nám to hned na poprvé rozdělily. Nebyl důvod to zdržovat a přistoupili jsme k předávání cen. Na každého vyšla alespoň drobnost na památku a ti nejlepší si odváží i parádní medaile a hodnotné ceny.

Za ty a další podporu moc jménem dětí děkujeme firmám Wikov MGI, Singing Rock, AIX, Redpoint, Město Police nad Metují, HUDY, Nařežuti. Zbývá ještě poděkovat členům klubu za přípravu a rodičům, za to že vedou děti k lezeckému sportu. Věřím, že se setkáme na dalších místních závodech.
odkaz na stránku závodu
autor: Martin Hruška | 24.01.2024 06:46
upraveno: Martin Hruška | 02.02.2024 06:13