22. září 2013 zpět

Hradecký lezecký pohár 2013

 

Rezervoval jsem 4 místa pro Matěje, Dominika, Vendulku a Míšu. Pojedeme autem v 7hodin od Berků. Sebou přezůvky, sedák, lezečky, maglajzák, svačinu, pití, 50,-Kč na dopravu. V mezičase bude možnost bouldrovat, takže si určitě zalezeme.
Tomáš

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve středu se domluvíme kdo pojede a zkusí štěstí. Zatím se rozmyslete a zeptejte se doma.

Propozice pro rok 2013:

termín: 6. a 20.10. 2013

časový harmonogram:

08.30 – 09.00 prezentace závodníků

09:00 – 11:30 závody

11:30 – 12:00 vyhlášení výsledků

soutěžní kategorie: 6 – 10 let a 11 – 15 (kategorie chlapci a dívky)

forma závodu: lezení na rychlost a na obtížnost

Nutná registrace!Pošlete email na:  obchod@stenahk.czTato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Uveďte prosím věk a jméno dítěte.

6.10.2013 Lezení na rychlost:

V tomto závodě budou připraveny dvě cesty pro mladší a dvě pro starší kategorie. Chlapci a dívky lezou stejné cesty, budou ale zvlášť vyhodnoceni. Všichni polezou stylem TR. Každý závodník má právo nastoupit do obou cest, které jsou pro jeho kategorii vybrané. Soutěžní pokus končí dolezením cesty do topu, pádem, nebo diskvalifikací (chycení, či stoupnutí na chyt z jiné cesty, chycení se postupového jištění, nebo při zjevné pomáhání jističe tahem lana). V každé cestě se počítá čas dosažení vrcholu. Každý závodník má právo jednoho opravného pokusů na cestě, které ovšem nemusí využít (tj. jednu cestu může lézt každý celkem dvakrát). Do celkového hodnocení bude započítán součet nejlepších dosažených výsledků z obou cest. V případě stejných časů rozhodne součet druhých, popř. třetích nejlepších pokusů.

20.10.2013 Lezení na obtížnost:

V tomto závodě budou připraveny tři cesty pro mladší a tři cesty pro starší kategorie. Chlapci a dívky lezou stejné cesty, budou ale zvlášť vyhodnoceni. Mladší účastníci polezou stylem TR flash (lano budou mít připravené shora), starší závodníci stylem flash. Každý závodník má právo nastoupit do všech tří cest, které jsou pro jeho kategorii vybrané. Soutěžní pokus končí dolezením cesty do topu, pádem, nebo diskvalifikací (chycení, či stoupnutí na chyt z jiné cesty, chycení se postupového jištění, nebo při zjevné pomáhání jističe tahem lana). V každé cestě se budou počítat body za dosažené chyty, vítězí ten, kdo bude mít nejvíce bodů. V případě stejnosti bodů bude vybrána rozstřelová cesta, na které se závodníci rozřadí.

autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03