7. října 2014 zpět

Ukončení spolupráce ČHS s webem Skalní Oblasti

Zdravím kolegové,
 
jistě jste si všimli, že koncem září došlo ke změnám na webových stránkách "Skalní oblasti" z důvodu uzavření dohody o ukončení spolupráce, na které jsme se dohodli na jednání CVK dne 7.12.2013.
Do 31.10. bude ponechán prolink z webu ČHS na
Skalní oblasti.
Ke spuštění nové části webu ČHS dojde ke konci roku 2014.

Od ukončení spolupráce do spuštění nového databázového systému budou některé funkce, které byly zajišťovány prostřednictvím webuSkalní oblasti, řešeny takto:

Objednávání materiálu na údržbu, hlášení údržby
prostřednictvím e-mailu karel.berndt@horosvaz.cz
, další postup (výdejky, distribuce apod.) jako dosud. Seznam materiálu, který si bude možno objednat (dle stavu skladu) bude uveden na webu ČHS.

Hlášení prvovýstupů
formou zasílání protokolů o prvovýstupech předsedům OVK a současně na info@horosvaz.cz
. Postup schvalování prvovýstupů jako dosud, dle pravidel jednotlivých OVK.

Informace k ochraně přírody
Veškerá povolení, která byla vyjednána v posledních letech, jsou na webu ČHS k dispozici v jednotlivých článcích, ve kterých jsme o nových povoleních informovali. Dokumenty jsou archivovány na sekretariátu ČHS a budou vloženy do nového modulu.

 

Skalní oblasti bude i nadále fungovat jako soukromý web bez vazby na ČHS. Proto ti, kdož v dobré víře i nadále zasílají informace na tento web, by měli vědět, že tyto informace již nemůžeme oficiálně vyžádat pro potřeby nového webu ČHS. Prosím Vás proto, abyste tuto informaci předali členům Vašich OVK.

 

Dále Vás chci upozornit, abyste si připravili "Návrh správců skal k ocenění za rok 2014" a seznam správců, kteří budou požadovat uvedení "správce skal" na průkazce ČHS pro rok 2015.

 

Předpokládaný termín jednání CVK v Praze na Strahově bude 29.11.2014. Podkladový materiál a další informace pošlu později.

 

Karel Berndt

předseda CVK

autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03