28. října 2014 zpět

Kroužek 29.10.

Ve středu 29.10. mají děti prázdniny. Přesto se sejdeme na stěně, aby jsme si protáhli a potrápili tělo. Vše jako obvykle.

Minulý trénink jsme si zavedli sledování aktivity a výkonosti. Děkujeme všem za to jak k tomu přistoupili. Je to novinka jak pro vás, tak pro nás a přináší sebou řadu problémů a nejasností. Mějte s námi trpělivost a mi se pokusíme vychytat mouchy a co nejvíce to zjednodušit. Jako první změnu přinášíme nový formulář na zapisování přelezů. Bude přehledný a snadný na vyplnění.

ukázka formuláře

Výsledky z minulého tréninku jsem zpracoval a budou ke stažení vždy v článku k tomu určitému tréninku. Tzn., že výsledky za trénink konaný 22.10. hledejte v článku "http://www.hkostas.cz/detail.php?tid=136&tpage=6">Trénink 22.10." Jedná se o tabulku v programu Excel. Kdo nevíte o co jde, poproste rodiče, aby vám pomohli. První list je "Přehled" a v něm najdete tabulku a graf aktivity v rámci jednotlivých tréninků a tabulku nejlepších přelezů jednotlivých cest. Další listy nesou vaše jména, takže se můžete podívat na sebe i na své kamarády. Porovnat si jak na tom jste a třeba i si naplánovat, kterou cestu zkusit.
autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03