28. března 2015 zpět

Filmový horolezecký festival

Dostali jsme prosbu o distribuci informace o novém fesťáku, který bude probíhat 19. - 21. 6. 2015 v prostorách zámku Hrubá Skála u Turnova. A protože je Hrubice kolébkou našeho lezení. rozhodli jsme se zaměřit letošní ročník především na lezeckou historii , která je s hruboskalskem úzce spojena. Starší zavzpomínají, mladší něco objeví a všichni se dozvíme něco zajímavého od hostů.

Jak sami píší "Je nám jasné, že podobných akcí je pomalu víc než horolezců, ale ani jedna nám tak nějak nesedí. Buď se pořádají přímo ve městech (marketingově zajímavé, ale město a horolezci?) nebo jsou skály dost z ruky, jako v Teplicích n. Metují. A upřímně: kdo si tam zaleze? Navíc, lidi dnes jezdí na podobné akce spíš nakupovat než kvůli atmosféře a programu. My si myslíme (možná špatně?!), že to jde i jinak, a chceme to zkusit. Proto neplánujeme žádné "tržiště", pouze pár stánků našich partnerů (aby bylo vstupné lidové, někdo to zaplatit musí) a samozřejmě něco k jídlu a pití. A místo výhodných nákupů chceme nabídnout právě ten zajímavý program."

Takže to můžete zařadit mezi svoje plány a kluky podpořit. Více informací naleznete na http://www.fhfcr.cz">www.fhfcr.cz
autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03