30. května 2017 zpět

Kroužek 31.5. - aktualizace

Takže je to poměrně obtížné odhadnout další vývoj a stav skal. Zatím tedy bude platit, že půjdeme to zkusit do skal. Minule pár z vás mělo problém s 16 hodinou, tak sraz na parkovišti na Ostaši posuneme na 16:30. Končit budeme zase kolem 19 hodiny. Půjdeme na okraje, kde do kolmých a převislých stěn snad tolik nezapršelo. Zase platí, že můžu někoho nabrat v Polici a hodit na Ostaš a zpět. Odjezd asi v 16:20 od sokolovny.
Kdyby se počasí rozhodlo pokračovat v dešťových přeháňkách, tak dopoledne bych zaslal sms, že budeme muset zůstat na stěně. Snad to nebude potřeba.

V sobotu taky vyrážíme do Nového Města nad Metují na závody. Kdo z vás pojede a chce zajistit dopravu tam a zpět, tak mi napište. Sebou budete potřebovat jen věci na lezení (kdo potřebuje tak půjčíme), svačinu, k obědu něco na oheň a pití. Náklady pokryjeme z dotace poskytnuté Městem Police nad Metují. Nezapomeňte tedy napsat. Kdo jede po vlastní ose a bude se na místě registrovat, nechte si vystavit doklad o zaplacení a pak vám ho proplatím.

Taky je poslední šance se přihlásit na lezecké soustředění v Srbsku.

Uvidíme se zítra

Tomáš


Info večer. Zatím zvažujeme jít do skal. Navečer budou nové modely srážek, tak se uvidí.
autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03