10. října 2021 19:33 zpět

Shrnutí začátku kroužku

Letos jsme do toho skočili, dalo by se říci po hlavě. Je to dáno omezeními, která provázela zimu a jaro. Hned 19.9. vyrážíme do Nováče na dětský HIS maraton. Kroužek reprezentují Pepíno, Jirka, Anežka, Áďa a Evička. Čekalo je 7 cest a dva bouldery. Holky vezou dvě druhá a třetí místo, Pepíno čtvrté a Jirka páté.

 

Týden na to Míšareprezentuje klub na mezinárodním mistrovství ČR ve Slaném. Nezalezla jak by si představovala, přesto veze domů pěkné čtvrté místo a v celoročním poháru končí na šestém místě vinou pokažených závodů z jara a z Teplic.

 

V neděli 3.10. se konaly závody u nás doma. Dětský pohárek přilákal přes tři desítky mladých lezců, a ani tady jsme se neztratili. Evička s Anežkou druhé, Áďa třetí, Jirka čtvrtý a Pepíno pátý. Detaily v samostatném reportu na hlavní stránce.

 

Další víkend 9.10. vyrážíme do Vrchlabí na závody Yetti clubu. Ty se konaly ve vápencovém lomu a čekalo je 8 cest. Tradiční závodní jádro Evičku, Áďu, Anežku, Pepína doplnily Klára, Dorka a Lukáš. Probíhala i soutěž dvojic, kterou vytvořili Anežka s Pepínem a Evička s Lukášem. Evička veze domů skvělé druhé místo. Ostatním to na bednu nedalo, ale v soutěži dvojic se obě dvojky umístili.

 

Ve stejnou dobu je Míšas reprezentací ČR v Portugalsku na Evropském poháru mládeže v boulderingu. Odpoledne vylezla jako nejlepší z Češek skvělé 12. místo.

 

Nezbývá než všem poděkovat za reprezentaci klubu a popřát další skvělé výsledky v nadcházejících závodech

autor: Tomáš Hornych | 10.10.2021 19:34
upraveno: Tomáš Hornych | 10.10.2021 19:37