16. prosince 2022 zpět

Vánoční boulder párty

Aby jste nebyli mezi vánocemi bez lezení, je to možnost  vyrazit do Nového Města nad Metují na boulderové závody. Před covidem jsme tam pravidelně zajížděli, tak by jsme zase mohli vyrazit. Kdo má zájem reprezentovat, tak se mi ozvěte. Závod bude 27.12. od 9 hodin a konec asi ve 13 hod. Startovný 50 Kč.

Ráno 27.12. tedy míříme směr Plechovka. Klub reprezentuje Terka, Stela, Eva, Lukáš a Oleg. Ruda a spol si pro ně, stejně jako pro další závodníky, připravily 10 boulderů. Každý chyt označen s bodovou hodnotou. Všichni ruce po značených chytech a U10, U12 nohy všude a U14 ruka noha. Nakonec nedorazilo zase tolik dětí, tak se mohlo v klidu lézt a rozumě končit. Oleg všechno topnul, a kdyby nedělal blbosti, tak možná i na první pokus. V půlce závodu měl hotovo a mohl si dát párek v rohlíku a limču. Ostatní se taky snažili. Evička s Terkou zapsaly taky pěknou řádku topů a koneckonců Lukáš se taky snažil. Stelče to moc nesedlo a je vidět, že leze víc na laně.

Výsledkem je zlato pro Olega a Evu, stříbro pro Terku a Lukáše, a páté místo pro Stelču.

Je super, že jsme vyrazili a mohli zakončit sezónu plnou skvělých výsledků. Věřím, že nadšení pro lezení a soutěžení jim vydrží a v roce 2023 budeme pokračovat.

Všem děkuji za reprezentaci klubu.

autor: Tomáš Hornych | 16.12.2022 06:03
upraveno: Martin Hruška | 27.12.2022 16:25