23. září 2024 20:16 zpět

Podzimní akce

Ahoj

doufám, že si užijete zbytek podzimních lezeckých dnů a než lezení venku pověsíme do jara na hřebík, čeká nás pár tradičních akcí. Přehlad můžete získat i za zápisu poslední schůze v Dokumentech.

 

Brigáda

Ta proběhne v říjnu na Zadním Ostaši. Povolení máme na drobné teréní upravy , jejichž cílem bude udržení zeminy u skal a zabránění erozi. Zatím se mluvilo o 12.10.. Pokusíme se sehnat všechen potřebný materiál, a vy prosím přijďte pomoci naší domovské skalní oblasti.

Poslední slanění

Poslední slanění proběhne 9.11. 2024. Plán je zatím jít na Ostaš, kde nejenom slaníme, ale přidáme pamětní plaketu na Dýse k ostatním klukům na našem památníku. Následovat bude posezení, buď u Malíka nebo někde v okolním restauračním zařízení.

Exkurze do pivovaru

Tu zajišťuje Dujan a už poslal info o termínu a místu. Svoji účast mu hlaste mailem s tím, že asi můete preferovat některý z nabýzených termínů. Cílem je pivovar Bakov ve Studnici a to 30.11. nebo 7.12.. Doprava se bude řešit až podle počtu lidí.

Výroční tričko

Jistě si všichni pamatujete :-) na schválení členské konference ohledně  přípravy výročního trička a taky na lezeckou výzvu s tím spojenou. Tričko je připravené a v nejbližších dnech dostanete jeho design a formulář k objednání. Samozřejmě můžete stále zapsat své výstupy v okolních skalách a získat parádní slevu.

Umělá stěna

Nedávné dešťové dny ukázaly, že na lezení jste fakt natěšený. Stěnu otevřeme pravidelně od října. Zatím v týdnu, později, podle zájmu a počasí i o víkendech. Na ty je jedna zásadní změna, a to změna otevírací doby. Začínat se bude od 9 a končit se bude v 11, tak aby všichni stihly oběd se svými nejbližšími a nic vám nebránilo k odpoledním radovánkám. Připravujeme i pernamentky, ale o nich až později.

Takže určitě je se na co těšit a my se na vás taky na všech akcích těšíme

autor: Tomáš Hornych | 23.09.2024 20:16
upraveno: updater | 23.09.2024 20:16